Duumbooooo

Hahah, de här e ungefär jag nu ^^

Trött

Hej hej igen.
Som sagt red jag ut en stund i skogen förut o hann även borsta lite på shutterfly :D sen plugga jag lite NO har både SO och NO prov på fredag så måste plugga extra mycket nu... Jag e jätte trött nu iaf, har inte varit så här trött på länge o vill bara ner under mitt täcke till värmen! Hoppas alla har haft en bra dag så hörs imon!:)

video

Här är en liten video på mig o Reb när vi gör irrlänsk julafton som jag tänkte att ni kunde roa er med lite när jag går till stallet och rider ut en sväng!

Godmorgon

Godmorgon, tänkte bara säga godmorgon o hoppas att alla e pigga o glada (y) e iaf på väg till skolan nu. Slutar vi kvart över 1 idag, göötttt! Hoppas alla får en fortsatt bra dag! Hörs sen lilla Ben :)

halleloja

haloj
Idag va det pedagogoísk eftermiddag så vi slutade halv 12, va ganska gött :D
Nu sitter jag hemma o pluggar o har pillat lite med bilder på datorn.
Snart ska jag gå bort till stallet o ha stalltjänst sedan ska jag också rida lektion, jag hörde även att Gunn skulle röra om lite så vi skulle tydligen inte få rida våra egna hästar så ska bli spännande att se vem jag ska rida... 
Igårkväll hade jag lite tråkigt så jag virkade en rosa mössa som jag kan ha när jag e ute o springer om det blir lite kallare :)

Ni får även gärna komentera inläggen om era åsikter o era tankar, kanske även länka någon annan blogg som jag ka läsa!:)))

Mössan :)


Bild från igår (jag vet att den e lite suddig)

Länkar

hehe, glömde länka så här kommer lite fler länkar oxå^^
tänkte bara påminna er om att läsa frugans blogg, fett go tjej som har en läsvärd blogg!!
http://elintfoto.blogg.se/category/allmant.html



Glöm inte heller den här grymma tjejen! Hört att denna bloggen ska vara rätt så grym!!
Rebecca bohlin: http://rebeccabohlins.blogg.se/



Sist men inte minst e Jessicas blogg o den e sjukt bra så läs den! det e en order!:)
Jessica Lundgren: http://jessiicalundgren.blogg.se/





naaggllaarrr

Hejsan hoppsan bloggen :D
Nu e jag här igen!
Sen jag skrev förut har jag pluggat lite, fixat med naglarna (ÄLSKAR att fixa med naglarna!) 
O sen duschade jag ju så har jag även flätat håret lite gulligt... 
Just nu stter jag o kollar på biggest loser, dom e så sjukt duktiga! dom går lixom ner typ 40 kr på 6 veckor!
Det e sjukt!!
Men jag ska nog göra om naglarna sen också bara för skoj skull C:


Dessa naglacken använde jag förut så då blev det lila/rosa med palljetter på :))))

Ha det bra så hörs vi imon!

Halloj

Hej hej.
Idag har jag varit i skolan igen och idag stog jag i caféterian så då slapp jag jobba^^
Jag slutade kl 13 idag också och ivanligafall skulle jag ha slutat 14.45 så det va skönt!
Jag var ute och sprang förut 1 timme också så jag kom precis hem så nu ska jag ducha o sen ska jag plugga lite :) Kanske hörs sedan lite senare ikväll!




Hahaha!! hittade en liten söt bild från gärdet, här ser man ju att dennis gillar att springa xD

Dagen i en sekund

Hej hej, denna dagen gick verkligen på 1 sekund! Som jag sa tidigare förut så red jag ut i skogen lite med Dennis o sen red jag också lite i ridhuset o han kändes fin! Han har även börjat fälla lite nu så jag stog en stund o fällde honom och hann däremot inte att gå ut med Shutterfly :( men jag bytte grimma på henne o lite sånt :) provade även schabraket, sadeljorden och bettet idag o det satt jätte bra!:D men nu ska jag snart sova så see ya!:)))))

Våren!!

Gårdagen: igår va jag på horse show på fm gick jag med, Amanda, Jossan och Kathrine och på em gick jag med Jossan, Amanda och Matilda:D jag gick även en stund på mässan med Elin, Jes o Reb!
Vad jag köpte:
$Ett till silver bett som jag kan ha på det nya gränser som jag köpte här om dan.
$Jw grimma till Shutterfly
$blått vanligt grimskaft (fick det för 10kr(y) )
$ Hansbo dressyrschabrak, blått med röd kant
$En tröja som jag,jes o reb oxå köpte som det stog: jag e inte dum, jag har bara otur när jag tänker >.<
Sedan så träffade jag också Partik Kittel som jag stog o pratade med i typ en kvart om hästar o vad han hade för häst när han va liten osv osv. Ganska häftigt! Jag fick hanns autograf också på jätte stora vantar och jag fick också en plansch :DSenare på kvällen så vann han också dressyren!

Idag: Idag har jag mockat o fixat hos mina kaniner o släppte ut dom på gräsmattan en stund sedan efter lunch ska jag gå bort till stallet o rida ut i det härliga vår vädret o kanske även gå ut en stund med Shutterfly :D
Hörs sen i njut av denna dag!

Bild från de som jag köpte igår

Mulle

Hej hej!
Idag var jag i skolan som vanligt.
Efter skolan gick jag bort till stallet och red ut i skogen med Jessica, Rebecca och Ida (en tjej som hyr Fantomen)
men Elin red inte med fast det var nog bra eftersom att hon fick en hjärnskakning förra veckan så ska hon vara lite försiktig och ta det lite lungt och lungt va det sista som våran ridtur var!^^
Hästarna var jääättee pigga och glada och Dennis kunde inte stå stilla i 1 sek!
Men det är bara kul när hästarna är dampiga!

Imorgon ska jag iaf på horse show men Jossan, Kathrine, Matilda och Amanda så det kanske inte blir så jätte mycket bloggade ;) Men jag ska försöka mobilblogga lite (y)
(Bild kommer sen från gårdagen på horse show)


Det här va ungefär min häst idag ^^
hehe

Horse Show

Hej hej!
Idag har jag sluppit att vara i skolan på grund av at jag va på Göteborg Horse Show hela dagen med Ylva :D
Jag ska även dit på lördag fast dåå ska jag gå med Matilda, Jossan och Amanda.
För att vara jag så köpte jag väälllddiiggtt lite idag faktiskt men grejerna som jag kte var lite dyrare så då hade jag inte råd med så mycket saker men jag ska köpa mer på lördag :D

Dagens köp:
Marinblå lindor med Sverige flagga på spännet med stenar, (vet inte vad det va för märke)
Svart trän med vitt foder + silvriga stenar på pannbandet, helt klart det bästa köpet idag!!(vet heller inte vilket märke det var men det va något danskt..)
Svart läder sadeljord till dressyr sadeln (nått konstigt märke som jag inte vet hur det stavas:s )
Bild kommer imon :)

Härligt väder där ja....

Hej hej, idag har jag varit i skolan som vanligt o sedan efter skolan gick jag bort till stallet o red Dennis, jag red ut en sväng i skogen i det härliga värdret + en galopp i ridhuset:) jag hatar regn så hiimmla mycket!! Men de som e bra med regn e att då blir man ännu mer glad när det e fint väder :) sedan nu på em har det varit årsmöte o de gick bra som vanligt, men snart ska jag duscha så hörs imon :D

Bild: blöt häst :(

Länkbyte

Kolla denna tjejens blogg, hon e fett grym så gö det!
Elin Turesson/ frugan elintfoto.blogg.se

we just having fun, we don´t care who see

Gårdagen:
Igår sov jag hos Jessica, vi åt MASSA godis och kollade på friends with benefits. Den filmen va jättebra! Jag har faktiskt inte sett den innan men den va jättebra, sen hade vi bara allmänt damp och lekte med hennes hund^^ 
Dagen efter åkte vi hem till mig o va hos mig en stund men vi fick lite långtråkigt så vi gjorde varandra jättesnygga... verkligen.. jättesnygga!

Japp... Såhär såg vi ut, Jag fixade Jessica och hade lite grinchen tema på henne^^
O jag såg bara ut som en kille med konstigt hår...

Idag: Skolan
Idag var jag i skolan igen.. Så det betyder att lovet är slut :( Men det va ändå kul att träffa alla i skolan också så det va inte så farligt :)))) Men nu sitter jag och försöker plugga matte och spanska fast jag fattar ingenting så det går inte så bra :s Men men pappa får hjälpa mig sen :) Men nu ska jag duscha o lite sånt så
see ya!

Living Young and wild and free

Hopp, då va nästan sportlovet slut då.. Detta lovet har gått sjukt fort! Men jag njuter fortfarande så mycket som möjligt! Idag va inte en sån bra dag för mig om man tänker på vädret. Det har ju regnat heela dagen:( jag har iaf haft stallet hela dagen och ridit både Pride och Dennis:D Dennis red jag ut i skogen lite på fm och sedan red jag Pride lite på em i ridhuset med Reb o Jes. Det gick bra o det är väldigt roligt att passa Pride men idag va sista dagen:(
Ikväll sover jag iaf hos Jessica o vi har kollat lite på film o haft roligt!

Fredag:

Hej hej bloggen! Idag har väll varit lite av en slappardag men det behövs ju oxå ibland... Som jag skrev förut så sov Ylva hos mig igår så jag spenderade hela fm med henne! Vi log mest i min säng o kollade på tv o bara hade roligt!:) På em gick jag bort till stallet o tog hand om hästarna, Dennis fick springa lite på gärdet o det va såklart roligt! Jag red med jes o reb:) jag har även hand om en kompis häst nu denna helgen, Derwen Pride heter hon, Pride är ett welsh cob sto på kanske 7 år eller nått.. Så henne har jag oxå pysslat med idag! Hann även bortsa lite på lilla Shutterfly :D

Btw ville jag bara säga krya på dig frugan för Elin har nämligen fått hjärnskakning när hon ramlade av förra veckan så får hoppas att det blir bättre!<3 dagens tema är föresten knasiga dagen, allt är typ tvärtom vad det brukar vara !:$ knepigt de där!
À det va väl allt jag hade o säga så nu ska jag väll sova lite för jag har stallet imon bitti så ska upp tidigt till pollarna!:)

Ps. Shutterfly ville inte riktigt samarbeta på kortet ^^

Torsdag:

Halli hallå! Jag hann tyvärr inte blogga om går dagen igår så får ta o göra det nu ist!:)
Igår spenderade jag fm med att baka cupcakes, jag bakade peanutbutter capcakes o choklad cupcakes. Lekte även lite med hunden o va ute med den:) sedan på em åkte jag in o fixade pass eftersom att jag ska åka till Kanarieöarna i april:D sedan sov Ylva hos mig, det va ett tag sen jag o Ylva va med varandra men den var väldigt roligt :D

Onsdag, Nostalgi

Onsdag:
hallå där käka blåbär! 
Igår på förmiddagen så var jag istallet och red på gärdet med min kära syster, det gick bra o hästarna var mycket glada!:D  Kommer även en liten bild från de c:
Sedan på eftermiddagen gick jag över till Liina och Veera och red deras häst, Ferrari en liten sväng.
Ferrari är en valack som jag tror har fullblod i sig, vet inte riktigt vad han är för ras^^ Men han vara väldigt rolig att rida. Det fanns även mycket fina galopp stäckor där o det känndes bara som om man flög fram! Tack för ridturen Liina & Veera!:)
Jag, Liina och Veera kom även fram till att dagens tema var nostalgi. Orkar inte skriva alla saker som tydde på det, hehe. Men det var nostalgi grejer överallt!:o
Sedan på kvällen passade jag Disa och bara låg i min säng o kollade på tv o myste med vovven c:


foto: Amanda Tillman
Den ville inte bli större :( men men

Det va ett tag sen nu...

Hej hej.
Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men jag har inte haft tillgång till dator :( eftersom att jag inte har någon egen dator nu så då måte jag låna min systers hela tiden(y)....
Men jag sparar nu för att köpa en dator sen o då kommer det såklart bli mer bloggande!:D
Asså jag får damp på den här designen! det e inte ens en header!!:( Men jag ska få hjälp av Jessica att fixa en ny men har någon något föslag till vilken design man ska ha?:)
Idag har jag varit hemma o lekt med bästa kompisen o hon ska även övernatta här :D

Rut den lilla hunden som jag passade förra veckan åkte hem igår:( Jag vill behålla henne!!
MEN nu passar min syster en kompis hund så nu kan jag gossa med den istället.
Nu har även en  ny månad börjat o om man tänker på chiips förbudet som jag, reb o jes har så e choklad månaden slut o  nu e det läsk månaden så nu får vi inte äta choklad längre :( Men denna månaden blir nog rätt sockerfri för jag gillar inte läsk o choklad e ju de ända vi får äta (vilket vi inte får nu denna månaden)
Här kommer lite bilder från dessa dagarna som gott


Va ute på promenad med lilla Shutterfly och Jessica o Maddick 


Rut


Disa och  Rut




Hej hej

Hejsan hoppsan! Jag vet att jag inte har bloggar på ett tag nu men har inte hunnit:( det har inte direkt hänt något speciellt nu, bara de vanliga fast det har dock varit ganska mycket plugg nu eftersom att jag va sjuk hela förra veckan ... Hör om dagen va det dags för första vintergalopprn på gärdet. Jag var där med Carro, Amanda o sedan kom Veera och Carro:D Man kan ju säga att Dennis tyckte att det va minst lika roligt som alla andra gjorde!:D
(om ni kollar på fb på dom bilderna som jag e taggad på kan ni se bilder där ifrån som bla Liina och mamma har tagit!) jag passar även en liten söt hund denna veckan som heter Rut :) men nu sitter jag iaf o pluggar på mitt rum men ska snart till stallet o rida lite:)))))
See ya!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406678.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406678.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406678.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406678.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406713.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406713.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406713.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406713.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406726.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406726.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406755.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406772.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406782.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406785.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406798.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_188406803.jpg" class="image">

Ojdå...

Hehe, här e den riktiga länken till Elins blogg, för annars ser man inte de nya inläggen ;) så klicka ----> http://elintfoto.blogg.se/category/allmant.html

just saying

Tänkte bara länka till frugans nya blogg, klicka --->http://elintfoto.blogg.se/ för att se hennes blogg! :)

Aja

Hej, igen...
Aa nu bytte jag design så länge bara för den andra blev jäättee konstig och det slutade fungera att göra nya inlägg o sånt, den va bara knas.. :s
Ny design kommer förmodligen i helgen men får se :)

Vad händer?!?

Halllåå
Hehe jag vet att min blogg har blivit lite konstig o varit så ett tag nu, hehe
Jag fattar inte vad som har hännt... Jag har faktiskt inte rört några inställningar eller nått sånt?!:/ 
Alla länkar och alla kategorier o de e helt borta :(
Men jessica ska hjälpa mig att fixa det o då ska vi oxå göra helt ny design o sånt :D(y)

Drömma sig bort

Just nu sitter jag i soffan, precis som gårdagen ^^
Jag är nu på bättringsvägarna o det e ju bra (y)
Nu när jag sitter här sitter jag o drömmer mig bort och vill bara åka utomlands till ett varmt land där man bara ligger vid poolen och solar varje dag! Jag vill bara bort till värmen för jag har aldrig varit på solsemester så det skulle vara skitkul att flyga flygplan o bara komma någon annanstanns än sverige :D


Dreaming is beliving...

trött på att vara sjuk!

Nu e jag så fruktansvärt trött på att vara sjuk!
Jag har varit sjuk i tre dagar nu och vill bara gå ut nu o ha roligt igen ist för att bara ligga hemma i sängen :(
Jag roar mig fortfarande med att virka  och kolla på tv(y)
Men just nu sitter jag i soffan o kollar på tv och försöker bli frisk, hur man nu gör de...



Vill vara frisk igen!!!
RSS 2.0