Snö

Hej hej, har ni sett att det snöar?!? Somnade igår kväll med en grön trädgård o vaknade imorse med en vit! Vad hände där lixom? Jag tycker iaf att det e sjukt kul att det snöar för jag ÄLSKAR julen!! Så nu kommer väll hela Facebook vara spamat med "nu snöar det" statusar... Åhh lite jobbigt tycker jag med dom, vi andra vet lixom att det snöar för det e typ samma sak som att skriva " nu går jag på toa" statusar o vem bryr sig om det egentligen..? Inte jag iaf :)

Just nu kom jag till skolan precis, har världens softaste dag fram för mig med hela fm med film o em med hemkunskap! Naaaajjjsss!!
Nu idag åkte även Ella o Christian till Danmark så nu har jag Rut hela helgen(y)

Ha en bra fredag ❤

Uppdatering 29 november

Hej hej, mår ni bra? Det gör jag iaf! Bortsätt från att jag är sjukt trött har denna dagen varit riktigt bra! Skolan va rätt soft sen bakade jag o amme pepparkakor inför söndagens julmarknad då vi säljer pepparkakor. Just nu sitter jag o kollar på böda camping men ska snart gå o duscha :)

Ha en fortsatt go torsdags kväll!

Välja framtid?

Hej hej, sorry för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp med plugg o hästarna!

Just nu ligger jag i sängen o kollar på tv, kom precis hem från öppet hur som va på Lerums. Har lite smått panik om vad jag ska välja faktiskt... Tycker det är JÄTTE svårt att välja för det e typ för många val o det e ju ändå ett väldigt viktigt val man gör asså.. Aja får väll ta o fundera lite mer men ni får ha det bra så länge! :)

.

Hej hej kom precis hem, har varit o passat hundarna o va ute med dom. Nu sitter jag med pappa o pluggar matte men ska nog snart duscha.
Snart kommer ni även få lite bilder på lite kläder jag köpte förra veckan!

Måndag

Hej hej folket! Har ni en bra dag än så länge? Det har jag iaf! e i skolan nu o sitter o räknar ner till kläppen resan, ska bli så sjukt kul!! Idag händer väll inte så mycket, efter skolan ska jag hem till valparna o plugga matte, kul. Nä men jag kanske tränar lite oxå, får se om jag orkar :)

Ha en fortsatt go måndag!

Helgen

Hej hej kompisar!
Denna helgen har nog varit den lugnaste o skönaste på länge! Gunn åkte utomlands i fredags så jag, Amanda, jossan o Matilda passar dom fram till på tisdag! Åh dom e så söta så!! I fredags hade jag stallet som vanligt och red en sväng med Carro. Allt gick bra o rullade på som vanligt tills att strömmen gick vid 6 tiden och eftersom det va ponnylektioner i ridhuset va det helt kolsvart där så vi fick skynda oss att hjälpa till där osv osv. Men allt gick ändå bra o efter typ 45 min kom strömmen tillbaka då vi kunde fortsätta mocka o så!
Igår (lördag) vaknade jag väll vid halv 6 tiden på morgonen av att hundarna låg över mig så det blev en tidig lördagsmorgon! Dagen rullade på i stallet o med hundarna, inget speciellt hände väll, o sedan på kvällen hade jag o jossan en riktig Disney film kväll då vi kollade på 5 olika Disney filmer. Älskar tecknat!!
Idag har allt gått bra oxå, red ut en stund med Alice o Sofia, grejade lite med Sioned och tog hand om alla skötarna. Idag sover jag nog hemma för har lite läxor o annat jag måste fixa så nu va denna sköna slappis helgen över o nu e det bara att tagga för skola imon!
Men nu ska jag kolla solsidan så ha det bra så länge :)

Bild på mig o jossan när vi sover med hundarna o Amanda inte fick plats.. Hehe

,

Hola amigos!
Mår ni bra? Det gör jag iaf, har haft ännu en grym start på dagen förutom att det e lite halv dåligt väder.
Kom precis hem, har var ute o power walka stamsjörundan. ÄLSKAR att komma igång på morgonen! Men då blir det nog ut o springa efter skolan idag! Just nu när jag kom hem tänkte jag äta frukost framför tv:n och kolla på det senaste avsnittet av greys anatomy men icke sa Nicke för vi har strömavbrott... Kul.
Aja ska iaf duscha nu men vi hörs senare!

Dagens måtto: Hakuna matata, inga bekymmer

Dagens

Dagens outfit: Danskläder: tights, långt mörkblått träningslinne från stadium, stickad svart tröja från bikbok

Dagens humör: glad :D

Dagens facelook: enbart mascara idag

Dagens bra: kul att dansa idag och tränade kondition innan skolan och styrka efter

Dagens dåliga: åt en chokladkaka

Dagens låt: skinny love med Birdy

.

Hej hej, här vart det tomt men nu lovar jag faktiskt att bättre mig! Har bara inte haft ork eller inspiration men nu e det nog bättre, tror jag.. Hehe

Hur har din vecka varit än så länge? Min har iaf varit toppen för denna veckan är nog iaf den skönaste på länge för vi har tema vecka i skolan så min klass åker in till Göteborg varje dag vid 12 till Mölndal där det finns ett dansställe som vi dansar på. Vi lär oss att dansa dance hall som vi sedan nästa fredag ska dansa upp för vårat arbetslag så det e skit skoj!!:)
Detta betyder även att vi har sovmorgon varje dag så det e as skönt! Men nu ska jag nog träna lite så vi hörs!


,

.

Systrarna ute på vift i Göteborg!

.

Chilldag kan man lugnt säga att det varit! Efter skolan så gick jag till stallet o red ut en sväng på Dennis. Jag red en tur själv på vägarna så det va väll inte något speciellt så som hände men det va en mysig tur. När jag kom tillbaka till stallet så hade jag planerat att gå ut i gå med Sioned men eftersom dom inte hade kommit in då o det nästan var mörkt så sket det sig eftersom hon skulle äta sin lunch innan o så men det gjorde inget för jag grejade med henne lite inne i stallet ist typ tvättade, ryckte manen osv :)
Efter detta hade jag då planerat att gå hem o plugga vilket gick sådär, för jag blev bara distraherad av tv o andra saker hela tiden så fick inte så mycket gjort men det nödvändigaste iaf så utifrån detta har jag nu bestämt mig för att sluta planera då det ändå aldrig går som jag tänkt mig, fattar inte hur andra gör det för det går verkligen ALDRIG som jag tänkt mig, men men..

Hoppas ni har haft en bra onsdag iaf så ha det bra :)

Tisdag

Kom precis hem från skolan. Ska nog plugga lite o äta snart o senare ikväll ska jag till stallet. Men jag har även kikat ut lite kläder jag vill ha som kommer senare i ett tidsinställt inlägg.
Ha det bra :)

.

Kom precis hem från stallet. Jag var borta lite och tog hand om Sioned lite och var ute och gick med henne. Men ska snart gå och duscha o sedan plugga lite.
 
 

Miss Marple

Fick lite kort på Miss Marple.
 

Sioned

måndag

Hej hej.
idag har jga inte gjjort så mycket änsålänge.
Har varit hos tandläkaren hela morgonen så var klar där ganska sent och eftersom vi har pedagogisk eftermiddag idag så var det ingen idé att åka till skolan o siita o prata i 45 min ist för att åka hem o faktiskt jobba lite.
Men sedan har jag bara tränat lite, pluggat lite oxå var jag ute o tog lite kort, bla. på Sioned.
ha en bra dag :)
 

'

Saknar sommar otroligt mycket!

Km

Hello, idag var det km i hoppning, jag o Dennis var inte med i km klassen utan bara i 80 klassen. Det gick rent utsagt pissdåligt, jag o Dennis vägrade ut oss på fjärde hindret. Fast jag är ändå nöjd för han var inte så nervös som han brukar vara då lyssnade bättre på mig o sen så var jag bara med för att han skulle få komma in på en tävlingsbana o vänja sig mer o mer att det är annorlunda på banan, mer folk, framridningen osv osv. Helt enkelt för att han ska få lite mer rutin på det hela då detta även hjälper mig sedan i dressyren.

Hoppas ni har o fortsätter en bra söndag :)

Farsdag

Hej hej, visste ni att det va farsan idag? Det visste inte jag iaf så fick improvisera lite så han fick en av cupcaksen som "present" haha bra där Lovisa

Prima ballerina

Hej hej. Just nu hata jag precis bakat klart inför imon, bakade choklad cupcake med vanilj glassyr. Hoppträningen idag gick ganska bra så tror väll att vi e lite förberedda inför imon nu iaf :)
Ha det bra

Hej hej, denna vecka har går sjukt fort enligt mig, känns som om jag vaknade upp i går för att gå till tandläkaren o få räls men det har redan gått en vecka sen dess typ. Nu e jag hos Elin, sov här tsm med Rebecca oxå, vi kollade film, åt fruktsallad, grönsaker med dipp o va allmänt nyttiga.
Idag ska jag först till stallet o hoppträna inför imon då det e km i hoppning sedan ska jag hem o åka o handla med mamma o sedan baka massa cupcakes för imon till caféterian.

Men ni får ha en bra lördag!

FREDAG

ÄNTLIGEN fredag!! Kom precis hem från skolan o sitter o äter nu, på min em lyder schemat:
•Hem, äta, byta om
•Ha stalltjänst
•Hem packa o åka till Elin
Naaaajjsss

Ha en bra fredag!

-

Just nu ska jag kolla på den tredje twilight filmen med en kopp varm choklad med grädde o mini marshmallows, NAM NAM NAM

.

Hej hej. Va ett tag sen jag hörde av mig men inget speciellt har väll hänt typ förutom att Alva kom hem i söndags från Kanarieöarna så va med henne igår, juste jag fick även tandställning i måndags så nu e jag ett rälsmongo! Kul. Det var även lokalutställning i lördags då jag o Dennis va med. Det gick ganska bra o vi vann våran klass men sen inne på best in show så gjorde vi vårt bästa men saga o droppen tog första platsen där o blev best in show. Men det va kul att det gick bra ändå!:)

Göteborg

Hej hej! I måndags sov jag o Rebecca hos Jessica. På tisdagen så åkte vi in till Göteborg o shoppade lite, jag köpte lite småsaker bara typ ringar o lite andra smycken, skärp m.m.
Ha det bra :)

RSS 2.0