live your life

Tjinixen!
Som ni ser så har jag ny design och ny header :D
Jag tänkte ha denna ett tag nu mendans jag gör en som är ännu finare, men kände att jag måste ha något hyffsat!!
Det är Jessica som har hjälpt mig att göra den så vi satt igårkväll och gjorde den (vilket var skälet till att jag inte hann  blogga) Men TACK JESSICA!!!:D Så nu vill jag att ni kollar in hennes blogg också och tjeckar in hennes fina header!! Jessica sov då även hos mig som ni kanske förstår ;) Idag ska jag iaf till stallet, kanske åker och köper nya skor o lite sånt :)
Klicka på bilden för att komma till Jessicas blogg!

Friday

Hej, äntligen fredag!! Nu e jag i skolan o gör ingenting för vi har ingen lärare typ... Men det e chill :) ska till stallet sedan o idag och imon passar jag ett stort welsh cob sto som kanske e på 7 år elller nått sådant, hon heter Derwen Pride of Waves :)

Löshoppning

Video på Dennis sist på löshoppningen :)

Sleepy

Hejsan. Nu ligger jag i min säng o kollar på gammla heliga Hannah Montana^^ förut bakade jag chokladbollar, vilket var as gott!! Eller baka o baka, tror inte ens att det räknas som att baka men men :$

Ramsan här nedan

Om ni undrar så e den videon som jag la upp på mig och Amanda från i höstas när vi hade lite tråkigt...:)

Rammsor

Tidsfördriv

Hej hej, har inte jätte mycket att skriva om men à jag har nu hittat något att göra, städa... Kul eller hur? Innan satt jag i försökte komma ihåg alla rammsor som man gjorde när man var mindre ^^ inte någon som har något tips till mig vad jag ska göra nu..?:)

Fuck My life

Hej, nu har jag precis kommit hem från skolan. Förut i skolan på idrotts lektionen sprang vi intervaller Vikjet var ganska jobbigt men det hick väldigt bra FÖRUTOM att som ni kanske vet från förr så har jag ganska mycket problem med min häl, har ju haft hälsporre och benhinnflamation m.m och idag fick jag jätte ont i min häl, vill verkligen inte få tillbaka att det börjar göra ont nu igen. Jag har ju inte haft ont sedan i julas typ..? Jätte segt så nu kan jag typ inte gå meeen man ska inte klaga så jag kör på dagen som planerat, fast jag har inte planerat något.... Men a^^ Jag funderar faktiskt på att baka lite .. Jaja får se hut denna dagen slutar men uppdaterar mer sedan så hejdå :))))))

Hehe, bjudeeer.
Men Fuck you hälen, ska fan skaffa robotfot...

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej

Hej hej, idag hann jag tyvärr inte gå ut med Sioned:( MEN jag hann däremot gå ut en kortis med Dennis och lastträna. Promenaden var mysig och lastträningen gick väll sådär.. Han är nu inte längre rädd för transporten eller något sånt utan nu är han BARA istadig!! Men nu i helgen måste vi åka en runda med honom!! Men det går säkert bra :) men nu ska jag sova så godnatt alla läsare som frugan sa på sin blogg, ni läsare e fan sämst på att visa att ni ens finns så ni kan ju gärna slänga in någon komentar någon gång sådär, känns lixom som jag skriver till en vägg... Men jaja godnatt:)

Onsdag

Hejsan hoppsan bloggen, idag har det varit skola som vanligt, kom precis hem och ska snart gå till stallet, tänkte rida lite, gå en liten primenix med Sioned och sist men inte minst så ska jag lastträna, får hoppas att det går jätte jätte jätte jätte bra idag!!!!!:)
Ha det gott igelkott

Godnight

Hejsan! Nu ligger jag i min säng o kollar på ännu ett nytt avsnitt av 2 1/2 men :D
Dagen har varit bra med gint väder! Hoppas innerligt att ni har njutit av vädret nu när våren ÄNTLIGEN har kommit!!! Ja ja nu ska jag snart sova så godnatt!:)

Hehe, typ jag på bilden!!>.<

Godmorning

Hej hej, nu ska jag snart cykla till skolan. Sedan i em ska jag väll gå till stallet o lite så.. Ha en bra dag alla!:)
Foto: Hanna Jonsson

Våfflor

Va bara tvungen att lägga ut denna bilden o visa hur gott de va med våfflor, haf inte ätit hemmagjorda våfflor på typ två år....>.<

Bad day

Tjinixen, idag har varit en sådär dag för Lovisa Tillman. Imorse hade jag stallet vilket gick bra, sedan höll jag o pappa på att klippa o fixa med träden i trädgården. Sedan lasttränade jag och det gick ganska dåligt! För nu måste jag börja om på ruta 1 igen för à jag säger inte mer än så... Nu på kvällen åt vi hemköpt (pizza) och till efterrätt två våfflor för vi hann inte äta det på lunchen för jag hann inte ens äta lunch så a :( imon e det skola som vanligt så vi hörs då!:)

Stalltjänst

Godmorgon världen! Ni har väll inte glömt av att ställa om till sommartid nu va?:) jag e iaf påväg till stallet och ska ha stalltjänst nu på morgonen o sedan till lunch ska pappa göra våfflor, NAMNAMNAM!

Lite dimmigt bah

Löshoppning

Igår va det löshoppning och jag var med med både Dennis och Sioned. Det gick jätte bra:D på em lasttränade jag och det gick väll hyfsat... Men en sak som är bra är att han är inte rädd längre utan bara istadig!:)

Fml...

Hej hej, dagen har varit bra o så, gick ut o tvättade Sioned och Dennis fick komma ut i hagen en stund o då gick han utan täcke eftersom att det va så varmt o fint väder o självklart då rullar han sig i blöt lera... Så jag stog o borstade på honom ungefär 1 timma o tvättade ben o svans (y) men pricken på I:et över detta att han rullade sig o blev HUR LERIG SOM HELST tappade han en sko när han va i hagen för dom sprang ganska mycket o då hade han tappat den, han hade bara haft skorna i 3 veckor också så den borde inte ha åkt av! Men men hovslagaren kommer i mitten på nästa vecka så fram tills dess kan jag inte rida :(
Bild på mig o Amanda med våra fin fina hästar :)

Snabbt inlägg!

Nu e jag i skolan igen.. Men den här veckan har ändå gott sjukt fort!! I em ska jag typ kast träna hela eftermiddagen för det e typ näst nästa veckan som tävlingen är..:)) så det blir last träning hela långa helgen tills han går på o vi kan stänga lemmen o köra lite :) hoppas att det går bra!!

Tired

Hej, just nu ligger jag i min säng o kollar på nått random, väntar nämligen på att Big Brother ska börja :D
Dagen:
Skola
Gick ut med Sioned med Ylva
Red ut på Dennis med Kajsa o Jossan
Hem o chilla lite + lite plugg
Dagen har ändå varit rätt soft, men snart ska jag väl kolla på Big Brother sen sova, jag e jäääääätte trött!!!:/

Såhär känner jag mig just nu, hehe
Foto: Amanda Tillman (syster)

Sunshine

Hej hej! Idag va det vääääldigt fint väder!! Iaf om man jämför med dom andra dagarna ^^
nu ska jag gå till stallet o rida ut o gå med Sioned, Dennis o Shutterfly så njut av vädret så uppdaterar jag mer sedan ikväll :D

Test

Halloj nu e jag i skolan o har precis haft prov och det gick jätte bra, det va idrotts provet och jag e nöjd!!:D i em har jag stalltjänst o ska rida men vi hörs så bye bye :))))))))

Plugg plugg o lite mer plugg

Hallå, idag va det skola som vanligt. Efter skolan gick jag till stallet o gick ut med Sioned med Kajsa Bajsa o Jossan:)
Nu sitter jag o pluggar idrott o häsla, jätte kul... Jag har nämligen prov imon men får hoppas att det går bra ändå :D

Dagen i enda

Hej hej, nu ligger jag i min säng o halv sover till en dålig film... Vet lixom inte ens vad den heter^^ idag efter tävlingarna så gick jag ut o grejade med Sioned och lasttränade med Dennis. Det gick riktigt bra idag!! Han gick på med än gång!:D men snart ska jag sova vi hörs imon:)


Pay and Jump

Hallåå, idag va det Pay and Jump, vilket betyder en clear-round tävling. Det gick jättebra och på första rundan fick vi ett stopp på muren men annars var den rundan felfri, och andra rundan gick helt felfritt!:D Jag e jätte nöjd över honom!!
Bild från löshoppningen

Bad day

Hallå där köttblåbär !
Idag e inte en jätte bra dag för Lovisa Tillman, har stalltjänst hela dagen o det började inte direkt bättre med att klockan 8 i morse gick en häst bort... Sedan skulle jag visa Jack åt Gunn för det var några som skulle komma o kolla på honom för han e till salu så då hann jag inte gå ut o borsta Sioned :( (fast det va kul att visa Jack men ändå)
Så i em ska jag hinna med stalltjänsten, gå ut med Sioned, rida Dennis, lastträna o hjälpa till o bygga bana till imon då det är "pay and jump" o jag har ingen aning hur jag ska få ihop det... Men det löser sig säkert :D
Ikväll ska även Jessica sova hos mig så får hoppas att dagen kan bli räddad då ;D
Men njut av dagen så hörs vi sedan!!

hello little friends

hallåååå.
Idag har bara varit vanlig skola.... asså jag har typ blogg torka nu känns det som för jag gör bara massa små onödiga inlägg hela tiden typ.. 
Om någon har någon idé kan ni gärna få komentera detta inlägg eller om det finns några andra bloggar man kan få lite insperration av ..?
Btw här kommer lite bilder på Burhults Red Sioned (2 åringen som jag nu sköter) 
Bilderna är från när hon inte ens var 1 år så hon är ju en aning större nu! Hon är väl nu kanske en D-ponny men kommer antagligen bli en stor häst sedan när hon har växt klart.
Bilderna kommer ifrån Burhults stuteri och ridskolans hemisda.
Klicka på översta bilden för att komma till hemsidan.
Sioneds stam:
Far: Derwen Gladstone
Mor: Burhults Black Seren









Godnight

Hello, idag har jag varit i skolan som vanligt, sedan efter skolan gick jag till stallet o gick ut med Sioned o sällskap fick jag allt av Kajsa Bajsa o Jade!:)))
Nu sitter jag o kollar på Big Brother men ska snart sova för jag e aaas trött!!! Så godnatt :)

Ni e fan bäst!!❤

Haloj

Hej hej
Igår gick först jag o Kajsa bajsa ut med Jack o Shutterfly. Jack en en welshmountin hingst på kanske 5-6 år eller nått... Men det gick iaf toppen!:D
Sedan gick Kajsa med mig ut när jag red Dennis o sen tillsist gick vi ut med Sioned. Sioned e en 2 årig welsh cob som jag har börjat sköta lite, ska träna henne inför utställning osv. En jätte söt fux e hon! Sedan på kvällen va jag med Amanda (min syster) o kollade på nån dansuppvisning på Lerums gymnasium vilket va roligt:)

School

Tjeena tjeena ! Sorry att jag inte bloggade igår men hann inte mer, e i skolan nu men slutar om 5 min så det e gött! Ska ut o gå med Shutterfly o Sioned idag och rida Dennis ut med Liina :D hörs sen o njut av vädret!!:)
Bild: Desperado saknar dig❤

I got a feeling

E nu ute i trädgården o pluggar + solar på gräsmattan c: de e jätte varmt faktiskt hela 19 grader :O har en liten kännsla om att våren e påväg!

Studiedag

À som ni ser på rubriken så har jag studiedag, den spenderar jag med att vara hemma på fm o plugga o till stallet på em, ska gå ut en sväng med Shutterfly o ha stalltjänst!:)) hörs sen!

Teenager posts

Gårdagen

Hej hej, sorry att jag inte bloggade igårkväll men jag va jätte trött så jag somnade i soffan kvart över åtta ^^
men igår va det iaf tävling o på morgonen va det working hunter o det är när man först hoppar en bana o sen rider sitt program. Det gick inte jättebra med hoppningen eller rättare sagt det gick piss! Jag vägrade ut mig så a...
Men sedan på em va jag även med i vanliga engelskaridklasser o då gick det hyffsat, han va lite trött men för att vara så trött e jag ändå nöjd. Jag kom 4:à men får hoppas på en bättre placering nästa gång!:) efter alla tävlingar last tränade vi, Gunn o Pia hjälpte mig o eftersom att han är så rädd av sig tog det en stund, vi provade nästan alla sätt o den transporten har frångår ring så bestämde vi oss för att bara gå rakt igenom transporten o vi stog länge o väl o tillslut gick han med mig igenom:D vi gick igenom den några gånger utan att han tvekade någonting!:D Jätte stolt över honom!!
Tänkte bara meddela att min duktiga syster och Olympica vann båda sina klasser så Grattis Amme ❤

Söta hästen

Tog en liten söt bild på vet att den inte e så bra men han va söt!

Gooomorron!

Halloj där världen!
Igår sov jes o reb här hos mig, kul kul! Annars va jag bara i skolan o sen red jag lite i ridhuset med honom o han kändes fin! Red även systers häst o hon e nog den roligaste HÄSTEN att rida men Dennis e den roligaste PONNYN såklart!! Idag blir det bara en lugn ute ritt då han blivit vaccinerad, i em blir det lastträning o hem till Annie på mys kväll o imon tävling :) härlig helg!! Ha det bra så hörs vi!

Snö

Btw när jag vaknade imorse va det snö ute, nån annan som såg det?
Ganska tråkigt men det försvinner väll snart :)

Do as everybody else...

Namn: Lovisa Tillman
Kallas för: Lowe
Stjärntecken: Hhm.. Tror jag e sjöngungfru...
Höger eller vänsterhänt: Höööööööger
Piercingar: Nej
Tatueringar: Nej
Längd: 177cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: blond
Fräknar: lite
Motto: You get it if you fight for it
Kär? Nix
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja och nej. Hade varit trevligt med lite värme
Vilket schampo använder du? Just nu det tressemmé som e på reklamerna
Vilken parfym använder du? Burberry
Vad är du rädd för? Att dö, kryp (spindlar) älgar, dom går inte att lita på!! Kanske en Björn oxå, asså jag menar vad fan gör man om man möter en Björn?? De e ju inte så att man kan springa ifrån den eller klättra upp i ett träd... De e la bara att hoppas att man blir en hyfsat god måltid istället...(y)
Gillar du att tvätta? Tvättmaskinen får göra det jobbet
Gillar du berg- och dalbanor? Ja det är skööjj om den inte e för läskig som tex. Uppsvinget, kanonen eller atmosfear!
Filmen du köpte? Kommer inte ihåg det jag hyr typ bara..
Låten du hörde: ehm, prima skinka-lejonkungen....^^
Personen du ringde?Josefin Tollbom
Personen som ringde dig? Storasyster
TV-program du såg? Bigbrother
Person du tänkte på? Jag tänkte på alla deltagarna i huset
Låt: Just nu spelas Sean banan, disney låtar o väääääldigt gamla låtar!!!
Sak att göra: Umgås med vänner, träna, o hästen såklart
Sport: ridning, all slags skidåkning & löpning, (går inte i det längre men går ut o springer hemma)
Dryck: festis^^ <3<3
Kläder: Till vardags så har jag gärna på mig några jeans och en fin topp till. Dock känns det som om jag aldrig har kläder hemma så jag brukar oftast slänga på mig något. En hemmakväll är ju deg givet!
Film: step up filmerna e inte helt fel
Bil: Ingen aning, finns många häftiga bilar men helst alla..
Serie: Desperate housewives & glee

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Ja, när jag bråkat med någon av mina allra bästa vänner.
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Hahhahaha jupp
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Ja
Antal…
Gånger du varit kär? Det har jag inte koll på
Gånger ditt hjärta brustit? Ett antal
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Eftersom jag går i grundskolan har jag kontakt med många men har tappat kontakten med några från den skolan jag gick på innan vilket är synd!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ehm, 1 gång typ..
Senaste…
Boken du läste? Eftersom jag hatar eller ogillar, att läsa böcker så brukar jag oftast sluta när det är som tråkigast. Alltså första sidan.
Personen du fick e-mail av? Typ någon tråkig reklam
Personen du fick brev av? Inget brev, men jag fick massa kort när jag fyllde år
Personen du fick sms av? Rebecca Bohlin<3
Gången hela din familj åt middag tillsammans? tisdags
Saken du köpte? En tröja från h&m
Vad har du gjort idag? Varit i skolan och på vattenpalatset
Brukar du svära mycket? Ja det gör jag faktiskt, inget jag tycker är speciellt vackert!
När stiger du upp på morgonen? Beror på när jag börjar skolan brukar vara runt 06:30-07:30.
På helgerna sover jag tills jag vaknar av mig själv, alltså typ halv 8
Vad har du på dig? Svarta jeans, ett vitt linne och en beige stickad tröja
Vad ska du göra ikväll? Kolla tv, städa mitt rum och sova
Vad är du allergisk mot? Kvalster, damm, Fuck this shit!!
Var har du ont? Just nu ingenstanns
Använder du hårspray? Nej, eller ibland
Kan du stå på händer? I typ 2 sekunder, fast i vatten går det så länge jag kan hålla andan (y)
Håkan Hellström eller The Ark? Båda e sämst
Salt eller socker? Beror på vad man har det på
Gillar du ketchup? Till en del saker
Är du glad nu? Japp :D
Var du glad igår? Jaa
Stockholm är… ? Sveriges största stad
Göteborg är… ? Sveriges näst största stad
Kan du sjunga? Jag sjunger för att det är kul men det låter som en åsna som har ont i magen
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Alla, bara varit i Norge Tyskland o Danmark heller aldrig flugit flygplan


Nalle Puh

Hej hej där.
Idag har det varit skola som vanligt, tråkigt...
Efter skolan åkte jag till allum o köpte en tröja (kommer bild på det sen)
Sedan åkte jag hem o plugga lite matte. Nu sitter jag o soffan o kollar på Nalle Puh, den filmen e så himla söt!!
Ska snart på US-möte i stallet men vi hörs sen :D

Svampbob fyrkant

halloj där, nu har jag precis kommit hem från skolan o ska snart till stallet o ha stalltjänst.
ikväll blir det lektion men idag kommer jag inte att få rida min häst utan en annan för vi tyckte att det skulle vara roligt att röra om lite så alla ska få rida en som man inte brukar rida på :s
Jag skulle igentligen ha ridit Welsh Man idag men han tappade en sko i helgen så antagligen blir det inte han om inte hovslagarn har varit här igår men det tror jag inte så aa :)
HAHAH hittade en söt video på svampbob, känner ni igen er? det gör iaf jag c:


Han e fan kung!

Hallååå

Nu sitter jag i bilen o knöt med min syster i framsätet för vi e 6 st i en 5 manna bil (y) idag Edet stallet efter skolan o rida lektion men vi hörs sen!:)

Måndag -.-

Hej hej, förlåt att jag inte bloggade igår men har haft fullt upp!
Men igår så hade jag stallet hela dagen men jag tränade även program träning för Pia o det gick riktigt bra!:)
Idag e det iaf skola som vanligt sen i em ska jag väll träna lite :)
Ha en fortsatt bra dag!
Bild: vänster: Dennis, höger: Gosshawk

Kalaias

Hej hej.
Idag har varit en fullspäckad dag! Löshoppningen gick bra, Shutterfly fick även vara med :) gick ut en sväng med henne efter det. Red en sväng på fm med Elin. Nu e jag på kalas hos min kusin Emma :))))
Imorgon blir det dressyr träning o stalltjänst men vi hörs ikväll!
Film kommer senare på Dennis från löshoppningen :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_192246451.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_192246451.jpg" class="image">

Våren

Godmorgon godmorgon!
Aa vaknade precis med frugan vid min sida. Nu märks det verkligen att det är vår! Öppnade fönstret i mitt rum o hörde alla fåglar kvittra, en skön känsla! Aja iaf idag ska jag rida en kortis med frugan för sen vid två ungefär blir det löshoppning :D hoppas att det går ännu bättre idag, tänkte även stå ute o fälla honom mycket o tvätta, rycka manen, trimma svansen m.m. Hörs sen o njut av vädret!!!!

Bild: bild från fönstret vid min säng bort mot stallet, fin utsikt! :)

NomNomNom

Halloj där!
Idag har det varit en kul dag!
Frugan sover hos mig nu o brorsan har kommit hem :)
Har ridit ut i skogen en sväng och tränat kondition med pollen idag. Jag red med Rejel (Rebecca, jessica, och Elin^^)
Nu sitter vi och väntar på att potatisen ska bli klar sen ska vi äta, åka till hemmakväll och köpa MAAAASSSAAAA godis.
Tack o hej leverpastej



Bjuder på bilderna!!

Skolan

Hallå där! Nu sitter jag i skolan och har just ny en liten rast så tänkte passa på att blogga lite :) nu har jag haft dom eftertraktade proven o det gick faktiskt bättre än förväntat! Har provat på att vara konstnär idag o vi kom fram
Till att det verkligen inte är min starka sida ^^ hörs sen o hoppas alla e ute mycket idag i det fina värdret!!!

Bild: när jag lekte konstnär

Prov

Hej hej, nu sitter jag i bilen på väg till skolan och ska ha två prov nu på morgonen o är inte alls taggad för de... Men vill bara få det överstökat så à :)

Plugg plugg o ännu mer plugg

Haloj, idag har varit en fin dag med roliga stunder! Varit i skolan en stund med Kathrine efter skolan sen har jag pluggat NO och SO i 5 timmar o fattar fortfarande inte mycket av SO:n... (y) har ju både NO och SO prov imon men satsar på att få bra i NO:n ist >.<
Hörs imon för nu ska jag sova så godnatt.

1 år

Tänkte bara meddela er om att just idag har jag haft den bästa hästen jag har haft i ett år!!
Derwen Dennis<3

Byte

Tänkte uppdatera er lite om vårar lilla vad som jag, Jes o Reb har och det råkar vara så att idag tar läsk månaden slut och choklad månaden börjar! Vilket jag tycker e bra för jag gillar ju inte läsk så jätte mycket...

Morn

Haloj där, tänkte bara säga godmorgon i vår solen. Ska upp nu äta o sånt sen ska jag till skolan så vi hörs! O hoppas att alla får en bra dag !

RSS 2.0