to tha stallet

Hello!
Kom precis hem från skolan och ska snart bort till stallet för att ha stalltjänst. ska bara slänga i något i magen först.
Dennis får vila idag så för honom blir det bara att gå ute i hagen under dagen.

Hörs sen!

godmorgon

Hejsan hejsan!
Ska snart bege mig till skolan, hittade lite fail bilder och allmänt fula bilder på Dennis igår som ni ska få se nu. Ni kommer nog inte att tycka dom är lika roliga som jag tyckte eftersom ni inte va med när vi tog korten men a.
haha

sjukt.

Hej hej!
Beklagar över den dåliga bloggningen!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, igår va det stuiedag vilket va fett skönt! men idag va det bara till att gå tillbaka till skolan.
Efterskolan idag så uppdaterade jag min telefon, vet att jag e lite efter med att göra det. Alla har typ klagat på mig o sagt att jag ska uppdatera den så nu e det gjort! Älskar den nya uppdateringen!! Annars har väll inte så mycket hänt idag, för det mästa har jag väll pluggat..
Här är en till video. Det här va typ det sjukaste jag har sett så kolla på den!
för att se videon så klickar du på bilden!
Önska det va jag och Dennis!

det bästa av det sämsta

Hejsan hejsan!
Igår var jag i skolan som vanligt. Inget speciellt hände där. Efter skolan var jag med Alva och Evelina!
Dennis gick lektion igår så jag va inte heller i stallet. Måndagar är faktiskt den enda dagen som jag inte är i stallet. Idag mår jag, eller min kropp mår inte så bra, är jätteförkyld o så men ändå mår jag toppen!
För att se nästa video som ni MÅSTE se på så klickar ni på bilden! Hoppas ni kan ta åt er texten på videon lika mycket som jag gör!!:)

12-09-23

Hejsan hejsan.
Denna helgen har det varit fullt upp hela tiden. Igår hade jag stallet hela dagen så då va jag där och grejade lite med Dennis och Sioned osv. Idag var jag med amanda på tävling hela dagen och var hästskötare och det va en lag tävling så det blev en låååånnngg dag! När vi kom hem tvättade jag av dennis lite och sedan gick jag till ridhuset och släppte honom vilket han tyckte var väldigt roligt!!
På detta har jag även fått en förkylning som inte alls vill ge sig! kul kul..
Nästa klipp tittar ni på HÄR


Ha det bra :)

Horsemanship

Hej hej!
Tänkte bara skriva lite om vad jag tycker o tänker om hantering av hästar och hur sjukt kul det är när man lyckas få det svaret från hästen som man ville!
Inte för att jag är "horse whisper" och kommer nog aldrig bli det men jag kan få det svar jag vill få ut av Dennis när jag grejar med honom och det räcker gott och väl för mig!
Horsemanship beundrar jag sjukt mycket. ALLA som kan kounicera med hästar på detta sätt är mina idoler!! Jag sitter ofta och kollar på videor och försöker ofta snappa upp små saker som dom gör eller säger när dom grejar med hästarna och jag tar åt mig alla tips jag bara kan!
Jag kommer framöver länka till videor som jag hoppas att ni tittar på. Det är videor på människor som jag beundrae sjukt mycket som har riktig "hästkänsla"  Ni klickar HÄR för att se vidon.
Watch and learn

Lugn skön skogstur

Mysigaste ridturen med mig själv o hästen min på länge! Jag har världens bästa häst <3

rena rama galenskapen

Hejsan hejsan!
Ja, vad ska man säga..  Har inte bloggat på ett tag nu, inget speciellt så har väll hänt.. Det enda e väll typ förra helgen när jag var ute och tävlade. Det gick bra på tävlingen fast jag fick inte så bra poäng.. Jag fick 60% och kom precis utanför placering. V i var 19 startande i klassen och 5 placerade och jag kom 7:a. Men i övrigt så gick det jättebra!
Veckan har väll varit som vanligt typ skola, träna, stallet, plugg. det e väll det... Gud vilket roligt liv jag har just nu känner jag! aja man får göra det till det bästa!

hahah hittade lite fail bilder!
 
 
 

Tävlingsdax

Hej hej just nu sitter jag i bilen påväg till tävling i Kongahälla med Dennis. Det är en dressyr tävling och jag ska rida LB:1 så önska mig lycka till! Igår gjorde jag iordning inför idag typ hela dagen. Bla putsade jag faktiskt... Brukar inte göra det så noga innan tävling, hehe
Här är ju ett ganska så tydligt exempel, detta är innefodret på tränset! Haha bra där Lovisa!

Skoooolllaann

Hej hej nu e jag i skolan, slutar tidigt idag så när jag kommer hem ska jag väll träna o rida Dennis :) Ska nog träna lite dressyr inför helgens tävling med Amanda.
Peace out!

Träna träna träna träna

Tar o hår ut i ös regnet o tränar lite,
ser ya!

to school for cool

Godmorgon Godmorgon!
Har ni sovit bra? Det har iaf jag gjort. dom senaste dagarna har jag sovit som en stock och det känns som att jag kan sova hur länge som helst men ändå e jag inte trött på morgoen... konstigt.
Iaf så e dagens planer såhär:
 
§ tanka moppen o åka till skolan
 
§ ut o träna
 
§ göra läxor om vi får några idag
 
§ gå till stallet o rida lektion och ta hand om Dennis
 
§ gå hem, äta, duscha, sova
 
låter det bra?:)

3 september 2012

Hejsan Hejsan.
Just nu e jag mest irriterad på allt och alla... men orkar inte bry mig så skiter i det nu. e nog bara trött...
Idag var det en kort skoldag för mig, jag var bara där fram till llunch för jag skulle till tandläkaren och planera lite om när jag ska få min tandställning osv.
I skolan gick vi typ bara igen schemat o sånt för att dom nya 6.orna skulle fatta för vi har ett litet speciellt system på våran skola. så nu drar vanliga skolan igång med vanliga lektioner för vi har haft två tema veckor så nu drar det igång på riktigt!
Efter tandläkaren så åkte vi och hämtade min moppe hjälm som det kanske kommer upp en bild på senare :)
See you later aligator
 

Varför ska man ens ha rubrik..?

Hej hej!
I torsdags var jag o pappa o kollade på moppe hjälm o vi hittade en som
Pappa ska hämta på måndag för gubben i affären skulle beställa den. Sedan åkte jag hem till Jessica o va med henne en stund :)
Igår hade jag stallet så då red jag lite o gjorde stallet, på kvällen åkte jag väll typ hem o somnade... Jag va jätte trött!
Nu e jag hemma hos Gunn o passar valpar, ska vara här hela dagen så det blir nog inte mycket bloggande..;)

Ha det bra!

RSS 2.0