Godmorgon

Hej hej! Nu sitter jag i bilen på väg till tävling! Fast jag är bara hästskötare idag åt min syster, det är dressyr och vi ska till Grästorp :) eftersom att det är lagtävling så blir vi nog kvar här hela dagen så Dennis får nog vila idag. Tur att det är bra väder iaf :D

To the school

Hejhejhallå! Nu bär det av till skolan. Inte jätte pigg just nu men det e iaf bra väder så det kanske kan göra mig lite piggare!
HA DE

Cp telefon

Om ni undrar varför vissa bilder är två gånger och massa konstiga saker så vet inte jag heller... Min telefon är cp o dampar sönder så ja...
Den e konstig>.<

Borta bra men hemma bäst

HEJHEJHEJHEJ!!:D nu är jag hemma igen och kan blogga!! Jag har haft det JÄTTE bra i Kanarieöarna och det va jätte varmt och skönt! Det har varit ungefär 20-27 grader varmt. Jag har inte shoppat något för det fanns inte direkt några såna affärer :) jag har badat varje dag i polen typ hela dagarna, spelat lite tennis, fotboll o lite basket, har inte legat i solstolen så mycket direkt men har fått mycket färg ändå! Det va iaf bäst! Justea flygturen gick också bra, det va ju första gången jag flög men det va jätte kul o så! Här kommer LITE bilder från när vi åkte glass bottom Ferry och lite goda glassar o lite sånt^^ MEN det kommer mycket mer imon eller på lördag!!
Vet att bilderna inte är jätte bra men ni får stå ut :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109678.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109696.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109714.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109745.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109844.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109852.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109886.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_200109890.jpg" class="image">

Brb

Hejhejhallå! Ja.. Jag tror inte jag behöver säga något mer än vad som är på bilden... Nu bär det av! Ska försöka blogga lite ändå där nerifrån ;)
See you later aligator :D

Skola

Hejsan! Nu ska jag snart åka till skolan.. Jag vill inte :( men det ska ändå bli kul att träffa alla igen!
Hörs sen!

Bilder. Foto: Liina kokko

Lastträninngen igår

Glömde berätta om lastträningen igår. Det gick JÄTTE BRA!!! vi lastade på o han gick på snällt o vi stängde lämmen och åkte en sväng med honom. Han gick av lugnt och jag har seriöst BÄSTA hästen <3

Back on track

Hej hej, Idag vart det clear-round här hemma på burhults stuteri o ridskola! Jag o Dennis har ju haft en lite svacka i hoppningen senaste tid nu men vi börjar komma tillbaka till banan nu! Vi hoppade 50 cm 2 gånger och fick clear-round båda gånger, duktig häst!!
OCH det kommer bilder sedan!

Trött tjej

Hej hej! Jag heter Lovisa o jag är en trött tjej efter en lång dag i orkar inte göra någonting! Jag är jätte trött men kan ändå inte sova... Fml
B-J-U-D-E-R

Regn..

Heeej där! Moder natur verkar inte gilla oss idag... Det spöregnar o vi e på tävling ... Kanske är för att det är en dyster dag idag, vet ni varför det är en fyster dag? Jo för mitt nio åriga marsvin Lisa dog idag... Jag har haft henne srn jag va 6 år o lekte jätte mycket med henne då men nu på senare tid tycker jag inte att dom är så värst roliga. Men ett djur e ett djur o man måste ta hand om dom äcen om dom inte e så roliga! Marsvin brukar bli 4-5 år men på något sätt har mitt överlevt i hela 9 år... Jaja nu har Lisa gått till dom sälla jaktmarkerna.
Men just sitter jag och Rebecca i transporten o håller Mr sällskap :) här blir vi inte blöta iaf ^^ hehe

Hehe kanske hittar nån bild på mitt lilla marsvin o lilla jag sen när jag kommer hem.

Tävling it is!

Hejhejhallå! Sorry för att jag inte uppdaterade något igår kväll men Rebecca va med mig så det kändes lite assosialt om jag skulle göra det ;) men idag är jag hästskötare för min syster på dressyr tävling, ni kan räkna med bilder för kameran åker självklart med!!:D Dennis får vila idag så han får traska ut i hagen lite idag :)
Duuuuuktig hääässsttt <3

Hejsan

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från stallet, red ut i skogen med några kompisar :) snart ska jag göra mat o sedan bär det av tiiiiiiilllllll......*trumvirvel*....... Rabatterna.... Kul.. Fuck life. Jaja det måste göras så lika bra att göra det nu... Ååhhh jag vill inte!!!!!! Men nu ska jag fullboda mitt liv med att kolla på tv (som min syster sa igår xD )
Gammal bild

Morning

Hej hej! Idag va jag fruktansvärt morgon pigg! Jag vaknade vid halv 7 o har varit vaken sen dess! Snart ska jag gå till stallet o rida ut på Dennis en sväng :) sedan ska jag hem o tjäna lite pengar genom att greja lite i trädgården och i em har jag stallet o ska också hinna med att lastträna!:D ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt... Kanske vara med någon skojsig person..:)
Söt bild från i vintras
Foto:Liina

Duktig flicka

Hejhejhallå!
Detta blir det sista inlägget för dagen. Nu har jag faktiskt varit en duktig flicka och rensat rabatter, tog en lååååång dusch och städat mitt rum!
Så nu känner jag mig nöjd.
Just nu sitter jag och mölar i mig salta pinnar och kollar på big brother, mycket mer blir det väll inte så mycket mer jag ska göra idag :)
Kan väll passa på att berätta hur det gick på hoppträningen. Det gick väll ganska bra, han var duktig :)
Hittar tyvärr inga bilder på mig och Dennis när vi hoppar :O Men min syster får hjälpa mig imon o ta fram massa bilder som ni ville ;)
Tänkte även passa på att säga att jag verkligen uppskattar när ni komenterar!!
Men nu ska jag bara softa på livet lite så see yaaa!

Svar på komentar

Liina om Träning på schemat:
Ska du vara med på div 2 dressyren på lördag? Såg att du ska hoppa på söndag med, kul! :)
IP: 85.228.96.227
Liina om Träning på schemat:
Ska du vara med på div 2 dressyren på lördag? Såg att du ska hoppa på söndag med, kul! :)
Svar: Nej jag ska inte vara med denna omg tyvärr!! Det beror på att han som skulle komma och mäta honom (som han skulle göra förra året...) Kunde tydlige inte komma nu och mäta honom för han var tydligen på semester men han har kommit hem nu och både mamma och gunn har försökt att få tag på honom flera gånger per dag och han svarar inte... Han sköter inte sitt jobb!!:( Men jag ska förmodligen vara med nästa omg :D

Rensa rabatter....

Hopp nu ska jag ge mig ut i trädgården och rensa rabatter, jätte kul...
Men jag får pengar för det så det är värt! Asså grejen är att hur mycket jag än rensar så tar det aldrig slut!!!:O
Tur att det är fint väder iallafall så slipper jag stå o göra det i regnet som jag fick göra igår...:(
Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra... kanske lastträna, åka till allum och handla lite elr nått, imon bitti ska jag till stallet iallafall o göra iordning alla mina hästar för sedan på em har jag stallet och senare ikväll ska jag nog baka till clear-rounden som kommer vara på söndag :)
HAHAHA det här e typ jag...^^

svar på komentar

EMELIE
Hejsan. Kan man få se lite bilder sedan efteråt eller?;)
2012-04-12 @ 09:28:49
EMELIE
Hejsan. Kan man få se lite bilder sedan efteråt eller?;)
Svar: Hej Emelie! Jag hade tyvärr ingen somm kunde ta kort idag så inga bilder från idag men jag kan väll fixa fram någon annan bild  när jag hoppar :)
Uppskattar att ni komenterar!!

Träning på schemat

Hej Hej!
Roligt att ni komenterar och frågar saker!:)
nu ska jag snart vandra bort till stallet och hoppträna med Dennis :) uppdaterar mer sedan! :)
Ha det bra!

Svar på Komentar

Hanna om Frågestund:
Hej det skulle vara roligt att se lite fail ilade när du rider! Skulle du kunna lägga ut det?:)
haha kram
IP: 2.64.7.186 12 April, 08:10
Anonym om Frågestund:
Hejsan hur gammal är du? Vart har du lärt dig rida så bra?:)
Ps. Jag ÄLSKAR din blogg!
IP: 2.64.7.186 12 April, 08:08
Anonym om Frågestund:
Hej, vad är Sioned och Dennis för ras?:)
IP: 2.64.7.186 12 April, 08:06
Rebecka om Frågestund:
Hej Lovisa! Jag rider på jutargården och har sett dig i stallet och du verkar vara en snäll rolig tjej! Jag la bara märke till att du såg väldigt stark o smal ut när du bärde in spånbalar o grejade i stallet men tränar du något annat än att bara vara i stallet? Sjuk isånafall!
Kram
IP: 2.64.7.186 12 April, 08:04
Anonym om Frågestund:
Hejsan! Vad har du för bett när du rider och byter du bett någon gång och isånafall vad för bett?:)
IP: 2.64.7.186 12 April, 08:00
Emma om Frågestund:
Hej Lovisa. Jag undrar vad du rider för gren med Dennis? Hoppar du eller rider du dressyr och vad tycker du är roligast? Kram Emma :)
IP: 2.64.7.186 12 April, 07:57
Anonym. om Frågestund:
Hej! Jag undrar hur gamla Sioned och Dennis är. Och vilka personligheter båda har. Ha det bra :)) Ps: Din blogg är GRYM!
IP: 78.82.242.3 11 April, 21:01
Elvira om Frågestund:
Hejsan! Hur länge har du ridit? Du verkar vara väldigt duktig! Jag rider på lördagar på Jutargården och har sett dig i stallet och du verkar vara väldigt duktig på att rida :)
IP: 95.209.86.232 11 April, 20:16
Emelie om Frågestund:
Hej Lovisa! Jag undrar hur du bygger upp en vanlig vecka för din häst? ink tränings pass :)
IP: 2.68.20.198 11 April, 19:14
Alva om Frågestund:
Hej! finns det något före och efter kort och dig och Dennis när du började med honom? Om det är någon skillnad från nu och då?^^
IP: 95.209.105.204 11 April, 12:40
Matilda om Frågestund:
hej! anväder du lindor när du rider? har du flis eller elastiska lindor eller vad tycker du är bäst? Har alltid besluts ångest när jag ska rida om vad jag ska använda...hehe:)
IP: 95.209.105.204 11 April, 12:21
Julia om Frågestund:
Hej Lovisa! Jag älskar att läsa din blogg! Tänkte bara fråga hur länge du har har haft din häst Dennis och vart du har honom? Letar nämligen efter någon häst som man kan ha på foder, om du hade något tips :)
Kram
Hanna om Frågestund:
Hej det skulle vara roligt att se lite fail ilade när du rider! Skulle du kunna lägga ut det?:)
haha kram
Svar: Hej hej Hanna! Hahaha ja det skulle nog gå att fixa :) Jag behöver bara hitta mitt usb där jag har alla mina bilder när jag rider men jag kan ju kolla om jag hittar det! Ha det bra :)
Kram


Anonym om Frågestund:
Hejsan hur gammal är du? Vart har du lärt dig rida så bra?:)
Ps. Jag ÄLSKAR din blogg!
Svar: Hej :) Jag är 14 år nu men fyller 15 år i augusti!:) hehe jag har lärt mig rida av Gunn Johansson på burhults stuteri och ridskola! Men tack :)
Kram

Anonym om Frågestund:
Hej, vad är Sioned och Dennis för ras?:)
Svar: Hej hej! Båda två är welsh cobbar :) Hoppas du tycker om dom!
Ha det bra :)

Rebecka om Frågestund:
Hej Lovisa! Jag rider på jutargården och har sett dig i stallet och du verkar vara en snäll rolig tjej! Jag la bara märke till att du såg väldigt stark o smal ut när du bärde in spånbalar o grejade i stallet men tränar du något annat än att bara vara i stallet? Sjuk isånafall!
Kram
Svar: Hej Rebecka! Roligt att du att du tycker så! haha jag är inte så stark om man gämför med alla andra tejerna i stallet. Men jag har hållt på med sporter hela mitt liv tex. fotboll, löpning och sedan tränar jag själv också, förut på gym men nu är det mest att jag går ut och springer och tränar själv här hemma!:) Men det är såklart att stallet ger träning om man gör sakerna ordenkligt och inte bara slappar ;) Hälsa gärna nästa gång du ser mig!:)
Kram!


Anonym om Frågestund:
Hejsan! Vad har du för bett när du rider och byter du bett någon gång och isånafall vad för bett?:)
Svar: Hej hej! Jag rider nu på tre-delat mässings bett men ibland byter ag till två-delat men för det mesta rider jag på tre-delat!:) tycker att det funkar bäst på denna hästen jag har nu, man får ju anpassa till vad hästen behöver!;)
Kram


Emma om Frågestund:
Hej Lovisa. Jag undrar vad du rider för gren med Dennis? Hoppar du eller rider du dressyr och vad tycker du är roligast? Kram Emma :)
Svar: Dennis är ganska mycket av en allround häst men jag rider mest Dressyr och tävlar mest i det! Men jag tränar mycket hoppning också och rider lite clear-rounder och så!:)
Kram
Anonym. om Frågestund:
Hej! Jag undrar hur gamla Sioned och Dennis är. Och vilka personligheter båda har. Ha det bra :)) Ps: Din blogg är GRYM!
Svar: Hej! Dennis fyller 10 år detta året och Sioned fyller 2 år i år! Dennis kan man säga att han är lite osäker i sig själv men ändå väldigt nyfiken på saker o ting! Man kan säga att han tror att han är en liten knähund typ... Men han är jätte gosig och han älskar när man kliar honom, när han var mindre så var det de ända sättet man kunde komma nära honom på (att klia) xD
Sioned o andra sidan är en envis unghäst som är lite i trottsåldern just nu men är en jätte snäll o söt häst! Hon är som ett litet barn för hon är så lekfull och vad man än gör med henne så tycker hon att det är roligt! Hon är också en väldigt nyfiken häst! När man gör något med henne som tex. leker i ridhuset, tar en promenad i skogen, löshoppar eller vad man än gör vill hon aldrig gå hem till stallet efteråt så man märker ju att hon tycker det är roligt ;)  Roligt att du tycker att det är bra!!:D



Elvira om Frågestund:
Hejsan! Hur länge har du ridit? Du verkar vara väldigt duktig! Jag rider på lördagar på Jutargården och har sett dig i stallet och du verkar vara väldigt duktig på att rida :)
Svar: Hej Elvira! Jag har ridit 10 år nu. hehe tack tack, asså om du ser mig igen så kan du väll hälsa?;)
Kram
Emelie om Frågestund:
Hej Lovisa! Jag undrar hur du bygger upp en vanlig vecka för din häst? ink tränings pass :)
Svar: Hej ja jag kan ju ta denna veckan tillexempel:
  • Måndag: Rida ut i skogen, konditions pass
  • Tisdag: Rida dressyr, lektion
  • Onsdag: Skritt runda på vägarna ca. 2 timmar
  • Torsdag: Hoppträning
  • Fredag: Skogen, konditionspass
  • Lördag: Vilodag, ute i hagen
  • Söndag: Ut och gå en promenad i skogen

Alva om Frågestund:
Hej! finns det något före och efter kort och dig och Dennis när du började med honom? Om det är någon skillnad från nu och då?^^
Svar: Hej! Ehm jag vet inte riktigt, jag kan kolla om jag har något :) Men ja det är nog lite skillnad ja ;)
Matilda om Frågestund:
hej! anväder du lindor när du rider? har du flis eller elastiska lindor eller vad tycker du är bäst? Har alltid besluts ångest när jag ska rida om vad jag ska använda...hehe:)
Svar: Hej hej Matilda :) Jag använder det när jag tränar dressyr eftersom att min häst har gallor på bakbenen :)
Jag föredrar elastiska lindor eftersom att flis kan brädda på dom men såklart att jag använt flislindor men jag haar alltid paddar under lindorna så igentligen spelar det ju inte jätte stor roll vad du har om du har paddar under men jag tycker även att elastiska lindor sitter bättre! Jag tycker du ska använda dig av elastiska lindor men såklart att du får välja själv!:)
Julia om Frågestund:
Hej Lovisa! Jag älskar att läsa din blogg! Tänkte bara fråga hur länge du har har haft din häst Dennis och vart du har honom? Letar nämligen efter någon häst som man kan ha på foder, om du hade något tips :)
Kram
Svar: Hej Julia! Kul att du gillar den och hoppas du fortsätter läsa min blogg! Jag har haft Dennis i lite mer än ett år, började med honom 1 mars 2011 men har haft några hästar innan!:) Jag hyr honom på burhults stuteri och ridskola så han är inte min egna häst men jag har honom tisdagar, onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar så han går lektion måndagar och torsdagar. Men om du är sugen på att hyra en häst på helgerna s har man stalltjänst varannan helg och en vardag + kostnad, kommer inte riktigt ihåg hur mycket det kostar men är du sugen så kan du höra av dig till Gunn Johansson som äger stallet, gå in på Burhult.com så hittar du hennes mail där tror jag! Jag har hyrt sedan jag var 9 år så jag trivs verkligen och tror säkert att du också gör det om du börjar hyra!!:)
Kram

Frågestund

Hej hej! 
Tänkte ha en liten frågestund.
Om det är något ni undrar eller bara vill veta något så är det bara att fråga på!

Summer

Hejsan :) ja vad ska man säga om denna dag då... När jag vaknade imorse o kollade ut igenom fönstret så va det inte så värst bra väder idag heller :/ just nu lever jag livet i min säng med min tv ^^ ska snart gå till stallet o rida med Kajsa bajsa, sedan tänkte vi väll köra lite Dream Team = gå ut med Jack & Shutterfly, Rida Dennis & Titbit, gå ut med Sioned och Jade och aa det här är vårar Dream Team!:) vi äger!!! Annars ska jag väll inte göra så mycket idag kanske vara med någon skoj person ikväll eller nått ^^
Jag vill ha sommar nu!!!!!!

Finns ni ens????

Hallå ni seriöst SÄMST på att visa att ni ens existerar!!! Kanske lust att KOMENTERA någon gång? Typ visa att ni bryr er? Typ visa att ni finns? Känns som jag skriver till en vägg....:(

Home sweet home

Äntligen hemma efter en lååååånh stalltjänst i tråkigt väder :( Tur att man har bästa hästen som muntrar upp en! Red lektion o det gick bra, det va lite dressyr/markarbete o Dennis kändes ganska fin, har väll gått bättre :) nu ska jag äta o kolla på något bra på tv (y) NICE

Favorite

Rain

Idag regnar det, igen... Hatar det. Det e sämst. Det e tråkigt att rida ut i dåligt väder. Det e kallt ute. Jag fryser.
MEN inte ska man deppa då! För jag har faktiskt gjort rent kanin buren, städat mitt rum, gjort lite läxa o kollat på film (2012) älskar den filmen! Just nu sitter jag i soffan o ska snart göra lunch, har stallet i em så blir nog inte så mycket bloggande men ni får ha det gött i det fina vädret.....!:)

Yesterday (måndag)

Hej hej hej hej, igår va jag på landet på kalas o firade farfar.. De va väll kul o vara på landet igen för jag har ju inte varit där sen i somras ;) om ni undrar så e våran sommarstuga i Kungsbacka vid havet, det e jätte fint där! Längtar till sommaren få man kan bada o åka ut med båten till dom olika öarna son finns där!:))))))))
Sedan när vi åkte hem skulle vi egentligen lastträna men det blev inte så pga det dåliga vädret, eftersom att Dennis är en såpass känslig häst så är det onödigt om något går fel o det blåser o ösregnar så mycket som det gjorde ;(
Dennis vilade igår o istället för lastträningen tvättade jag honom o fällde av det sista av vinter pälsen! Sioned fick också vila från en promenad o med henne borstade jag o tvättade lite o sånt!:)
Ja, dagen va bra även det dåliga vädret!
Här kommer lite bilder på påskägg som jag fick, har två ägg till men tog inga bilder på dom :)
ÄLSKAR PÅSKGODIS!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192532/images/2012/pic_197753843.jpg" class="image">

Gårdagen

Heeej, igår va jag med på hopp tävling i Råda, o det va Isa Fisa som tävlade på Anne o Kitty, små b-ponnyer (mina gamla hästar) det gick bra och åkte hem med en 3 placering med Kitty + en clear-round och med Anne blev det en 5 placering :) mycket snälla små hästar! Jag blir så jäkla tävlings sugen när jag kollar på någon annan som tävlar!!
På em red jag Dennis lite i paddoken o det gick bra! Sedan va det dags för lastträning och det gick VÄLDIGT bra, han gick hela vägen in så jag är en väldigt glad tjej just nu! Fick lite mera påskägg son det kommer bilder på sedan :)
Gahah min telefon hade 1% batteri hela dagen, det dampar as mycket på sistonde!!xD

Stalltjänst

Hej hej à nu sitter jag vid frukost bordet och ska snart gå till stallet. Jag har nämligen stalltjänst :( vet inte om det blir jätte mycket bloggande idag för jag kommer nog ha ganska fullt upp... ;)
Btw det e påskafton idag så GLAD PÅSK!!:D

Hejsan hoppsan lillebror

Just nu sitter jag nog o kollar på en av dom sötaste barn filmerna! Nämligen Karlsson på taket :D
Jag kom gem för en stund sedan, har varit i stallet o jag o Jessica va tappra och red ut i det hemska vädret! Tror inte att Dennis tyckte att det var så mycket roligare än vad jag tyckte... Men nu är jag inne i värmen iaf! Funderar faktiskt på att göra varm Oboy med grädde!!:D ikväll ska vi bort på middag så kanske inte blir så mycket bloggande men får se..:) Ha det!
Haha, lite fail bilder och lite söta bilder

Bilder

Här kommer lite bilder på det som jag handlade här om dagen :)
Cp-ade lite så bilderna ville inte bli större :(


PÅSKLOOOOOOVVVVVV

HEJ HEJ!
Idag va sista dagen i skolan  så nu är det PÅSKLOV!!!:D
Det e så gött för efter påsklovet ska jag bara gå i skolan 2 dagar för sen åker jag til KANARIEÖARNA!!!!!!
Jag e typ nervös redan nu, har ju aldrig flugit förut... tycker ni läsare som är sämst på att visa att ni existerar att det är läskig?
Men senare idag ska jag åka hem till Frugan<3 och sova hos henne, Reb och Jes kommer också dit så det blir najjjjssss :))
Just nu sitter jag iaf och håller på med basjskolarbete som jag måste göra klart till efter påsklovet o jag tyckte att det är lika bra att göra det nu så behöver jag inte tänka på det senare på lovet ;)
Hell yeah det e looooov! :D

Natti natti

Hej hej, förut va jag i stallet och red ut själv för jag skulle egentligen ridit med Liina men det blev inte så... Jag gick iaf ut en sväng med Sioned men jag hann inte med Shutterfly tyvärr pågrund av att jag gick hem och rensade rabatter så jag kan tjäna lire pengar (Y)
Nu ligger jag iaf i min säng o kollar på Big Brother, ska nog sova snart gör e bajs trött så godnatt :)

Heeeeeeeej

Hejsan. Idag har det varit vanlig skola, vi åkte till allum på studie besök så det va väll det ända som inte va som vanligt... Snart ska jag gå bort till stallet och rida ut med Liina i skogen lite med Dennis<3
sedan tänkte jag gå ut med Sioned en sväng och kanske Shutterfly, får se vad jag hinner :)
See you later aligator
Bild: vi har ett projekt i skolan om hårborste och hår så då va vi lite hår modeller :)
Inte så jätte bra bilder jag vet >.<
Hehe som ni ser e den långa klumpen/jag längst till höger

Shoppa

Halloj! Jag vet att jag inte bloggade igår.. Hehe men jag somnade jätte tidigt och hann inte/orkade inte^^
men igår så va jag bara i skolan en timma för sedan tog jag tåget in till stan och mötte mamma där för jag skulle till tandläkaren i möndal då o kolla om jag skulle ha tandställning eller inte... Kul. Svaret på detta var att jag ska få tandställning (räls) :(((((( jag ska ha den i cirka 2 år!! Jag ska få den typ i sommar men då blir jag iaf av med den innan studenten!:) sedan efter det åkte jag och mamma och shoppade lite.
Jag köpte:
neon rosa jeans
Svart blus
Blåa shorts som var höga i midjan med guldknappar
Vita paladium skor
Detta var mina köp vilket jag är mycket nöjd med!! (bilder kommer imon)
Idag har inte hänt något speciellt en helt normal tisdag, va i skolan, hade stalltjänst och red lektion :)
Men nu ska jag kolla på desperate housewives så vi hörs imon!!
See ya

Tävling

Hej hej, idag vart det dressyrtävling. Jag var med i L:B1 och jag är nöjd med ritten. Jag fick 63.91% så det var jag ändå nöjd med!:) Det var ingen placering i klassen för vi var för få så det var bara en clear-round o det fick jag ju:D Men idag var det nämligen lagtävling också och mitt lag kom två:a så det var kul!!:D
I morse hade jag även stallet. Jag lasttränade även lite o det gick sådär... Inte jättebra:( men jag ska träna några gånger denna veckan, hela helgen och nästan hela påsklovet!! Så jag ska nog få på honom på transporten till slut!:)
Har tyvärr inga bilder från dagen så ni får klara er utan.

Lördag:

Gårdagen hann jag med mycket saker ska ni veta! Först red jag ut en sväng
Med Dennis o då gick mamma med, sedan tvättade jag honom, efter det städade vi iordning gården inför idag då det va dressyr tävling, sedan puttrade jag, lasttränade och sedan när jag kom hem bakade jag cupcakes!:)
Med andra ord var dagen bra för mig:D
Lite bilder från dagen:

RSS 2.0