:)

Hej hej!
Leketionen igår gick gasnska bra, dennis känndes först bara hård i munnen o inte alls sammarbetsvillig men när jag fick ridit igenom honom lite mer känndes det bättre :)
Vi gjorde väll inget speciellt så på lektionen, red på volterna, lite skänkelvikningar osv.
 
Idag i skolan hade vi 5-kamp i skolan och det va vi nior som skulle anordna det så jag och Frida hade en station där man först skulle fånga upp ett äpple med munnen i en vatten hink och sedan skulle man leta fram makaroner i en skål med mjöl med ansiktet. väldigt kul att titta på men inte lika roligt att göra...
efter skolan åkte vi hem till Frida och va där typ fram tills nu.
 
Ska snart åka och kolla på moppe hjälm  för jag gjorde ju provet igår och klarade det :D men själva kortet kommer inte förens nästa vecka på posten :)
Ser du spindeln?

yeeess

Hej hej kompisar.
om ni undrar varför bloggningen vart så dålig beror detta på att jag har varit tvungen att koncentrera mig väldigt mycket på moppe körkortet och pluggat jätte mycket till de.
Idag gjorde jag moppe provet och jag klarade det så nu har jag mitt körkort! ÄNTLIGEN!
igår va jag sjuk så då låg jag hemma hela dagen men idag mår jag bra igen så det e najs!
annars har det väll inte hänt jätte mycket förutom att jag fyllde år i lördags så då hade vi släkt kalas och då fick jag massa fina grejer, sedan va det vidare hem till alva där det va några kompisar så där fortsatte firandet :)
 
Har inte mycket mer att säga just nu så ni får ha det bra hejdå!
Bild på fin fina Shutterfly och Jade från förra sommaren.

Holla amigos

Tjenare tjenare
Dagens planer e väll ganska så enkla
Har stallet i em o ska rida shutterfly o Co. Med Julia o sen ikväll ska jag o amme sova hos Gunn o passa valpar :)
Just nu e jag i skolan o har absolut ingeting att göra men det e ändå ganska så najs!
Ha de bra :)

Grattis

Hejsan.
Ville bara göra ett inlägg som är gjort till min mamma och pappa som fyllde år igår och idag!
Grattis på födelsedagen!!
 
 
 

ehm...

Hej hej.
Ja, som ni kanske märkt så har skolan dragit igång igen. faktiskt ganska kul ändå :)
men eftersom skolan är igång så är även pluggandet igång men för mig är det inte vilket pluggande som helst utan jag pluggar nu för fullt inför mopedkortet!! ska skriva provet på tisdag så nu gäller det till att ligga i med pluggandet...;)
Ja, vad ska man säga? ska snart bort o passa gunns hundvalpar när hon har lektionerna men annars ska jag nog inte göra så mycket förutom det.
ha det bra :)
 
Desperado, saknar dig min vän <3
 
 
 
 

12-08-17

hallååå!
Nu drar jag till stallet och ska ha stalltjänst, har bytt dag nu till fredagar så nu har jag med Jessica och Rebecca :)
HA DE

Riks 2012

Riks 2012 gick bra för mig.
På lördagen var det utställning och då ställde jag ut Sara Emy och Miss Marple. Det gick bra för bägge två. Båda vann sina klasser, Men eftersom att Sara Emy bara fick Broms så gick inte hon vidare men Miss Marple fick silver så hon gick vidare till junior championatet och vann där med. Sedan gick vi då vidare till bäst i rasen men då slogs vi ut av Burhults Tiffany som var hemmifrån och hon blev även senare på dagen Best in show! Så det var kul för henne! Men jag är ändå nöjd över dom som jag visade.
 
På söndagen var det dags för Ridningen och valacks klassen var först ut där jag skulle vara med med Dennis. Det gick bra och efter första rankningen var vi på en andra plats efter Caroline och Retort. Nu skulle vi då rida våra program och visa för hand och efter det skulle domaren se ut en vinnare av klassen. vi var 8 st tror jag i klassen och alla var grymma! så jag blev bara mer och mer nervös under tävlingens gång men Dennis skötte sig perfekt och lydde varendaste lite vink. och det var verkligen roligt att tävla för det känndes som att Dennis var med mig hela tiden och han var pigg och verkligen tog tag i betet! När alla hade ridit sina program och visat för hand så ville hon se oss tillsamans igen och efter detta utsåg hon en vinnare av klassen och det var jag och Dennis :D tänk att det kan gå så bra. så jag och dennis vann, carro och retort kom tvåa, matilda ch titbit tre, Elisabeth och Duke fyra, Jessica och hennes häst femma osv osv.
Så detta bettyde då att jag och Carro var vidare till Best in show där vi tävlade mot alla vinnare av klasserna och alla tvåor av klasserna. Alla var så duktiga men till slut så blev Carro och Retort best in show. Så det var skoj för henne! Jag är jätte nöjd med helgen och jag och Dennis gjorde vårat BÄSTA! :)
Snipp, snapp, snut så var sagan slut
 
 
 
Och som en avslutning en bild på mig och Amanda när vi står med våra fin fina priser :)
 

Tiden går fort när man har roligt

Hej hej.
ja vad ska man säga, det är bara fyra dagar kvar på sommarlovet... tråkigt fats jag längtar ändå lite tillbaka till vardagen.
Nu den senaste veckan har det varit bla riks som jag kommer skriva om i ett annat inlägg. Men nu dessan dagarna har jag varit och gjort klart min moppe kurs så nu behöver jag bara skriva provet när jag fyllt år sedan har jag mitt kort! nu på em var jag och pappa iväg o kollade på en moppe som vi ska förmodligen köpa :D
Ha det fett!
 

Dagen

Hej hej! Idag har det mycket ska jag lova!
Dagen började med att jag o mamma åkte in till allum och köpte nya löparskor och en ny skjorta som jag ska ha på riks! Det va "köp tre betala för två" varianten på skorna så då sa mamma att jag ändå sliter så mycket på skorna i stallet så då fick jag två par skor, ett par som jag bara har i stallet o det andra paret när jag tränar, och det tredje paret fick mamma! Skjortan som vi köpte är bara en helt vanlig vit som jag ska ha när jag ställer ut på lördag från H&M :)
På vägen hem åkte vi förbi häst och hund och köpte gräsbroddar om vi skulle behöva det på söndag, vilket vi förmodligen kommer att behöva.
Sedan gick jag till stallet. Dennis fick på sig sin tapp sko, jag tränade och badade Sara Emy, red Dennis och ryckte manen på honom och grejade lite med Sioned.
Nu på kvällen innan vi gick hem tränade jag och Elin med dom hästarna vi ska ställa ut och sprang med dom och tränade på att ställa upp osv. Vi bestämde även efter att ha sprungit med Sioned att vi struntar i att ställa ut henne för hon springer inte bra och faller in i galloppen hela tiden och visar tecken på hälta lite då och då... Tråkigt.
Jaja det va väll allt för idag så ha de!

Tapp sko

Hej hej! Igår när jag kom till Dennis hage o skulle ta in honom för att rida såg jag att han har tappat vänster fram sko, så igår blev det ingen ridning men han kunde gott få en vilodag. Hovslagaren kommer i em till stallet så då ska han slå på den skon.
Nu på fm ska jag gå bort o bada Sara Emy o greja lite med henne :)
Ha det bra

MÅSTE se denna dokumentären!!

Tråkigt tråkigt

Rain

Hej hej!
Idag sov jag hos Alva med Alice och Evelina.
Idag har vi absolut inte gjort någonting förutom att baka och kolla på tv, slappis dag!! Aja får se om jag ska rida sen, har inte bestämt mig än pga värdet ;)
Ha det bra

Dagens ridpass

Red idag för min syster och tränade lite med Dennis, provade att rida lite på pelhambett för att se om jag ska ha det på riks eller inte. Tanken va bara idag att se vilket bett han går bäst på och både jag och Amanda tyckte att det kanske inte va jätte stor skillnad men att jag ändå aka rida på pelhambettet på riks för jag tycker att han blir lite mer uppmärksam på vad jag gör o lyssnar lite bättre plus att det är lite roligare att rida på det också eftersom att det är två tyglar så det e lite mera att tänka på ;) Bild från idag, inte alls bra kort men men :)

Usain Bolt

Hejsan va ute o sprang ca 1 mil imorse och förvånade faktiskt mig själv lite att jag faktiskt kom upp kl 8 på morgonen och gick ut för jag har börjat sova så länge nu så har haft jätte problem med att komma upp på morgonen :( ikväll tänkte jag väll kolla på när Usain Bolt (min idol typ) springer semifinal i 100m och förmodligen oxå final ;) Ha det fett fläskotlett

Vedrafawr Sara Emy

Hej hej! Nu har jag fått reda på vem jag ska visa på Riks och det blir en liten welsh mountin sto som heter Vedrafawr Sara Emy. Hon är ett väldigt fint sto som är en skimmel men fyra vita strumpor o bläs. Bilden på henne är tagen på burhults.com och den är väldigt gammal så hon ser inte riktigt ut så men jag hittade ingen annan bra bild så ja..;)

030812

Hej!
Idag är jag med Jessica och jag har även sovit här.
Idag har vi väll inte gjort så jätte mycket, vi bakade jordgubbsgrottor till exempel.
snart ska vi bege oss till stallet så bloggningen lär ju inte vara på topp ;)
Ha det gott igelkott
 

min första animering

Här får ni se min första animering, kanske inte jätte bra men det va min första så ni får ha lite förståelse ;)

Hej hej

Hejsan! Idag ska jag gå bort till stallet o rida ut efter lunch med Jessica. Tänkte även rida lite i paddocken efteråt o ta en liten gallopp. Ska även ta in Sioned o greja lite med henne men nu ska jag nog ta o lägga ut våran crossmoppe på blocket så att någon kan köpa den så jag kan köpa en scoter :) Bild på Debbie från helgen när vi passade henne

RSS 2.0